Svadobné hostiny sú plné radosti, emócií a nezabudnuteľných okamihov. A čo keby ste mali možnosť zachytiť a ponechať si hlasové gratulácie a pocity vašich blízkych na celý život? To je presne to, čo vám môže ponúknuť audio kniha hostí.

V rozhovore nám Zuzka Sotáková prezradila viac o tejto novinke v svadobnej zábave.

Zuzka, napadá mi logická otázka, čo presne je audio kniha hostí a ako sa líši od tradičného zápisu hostí do svadobnej knihy?

Doteraz sme sa svadbách stretávali s knihami hostí, do ktorých hostia zapisovali svoje gratulácie. Audio kniha hostí je moderná náhrada klasickej papierovej knihy.

Je to telefón (pekný 😊), ktorý slúži ako záznamník. Ten svadobným hosťom umožňuje nahrať ďakovné, láskyplné a samozrejme aj vtipné odkazy. Zachytené budú ich autentické pocity a emócie, s ktorými sa v priebehu svadby radi podelia, veď telefonovanie je pre každého z nás veľmi prirodzené.

Je to oveľa rýchlejšie, emotívnejšie a rozhodne zábavnejšie ako písanie do knihy hostí.

Ako to celé pred svadbou a počas svadby funguje?

Túto službu si u nás môžete objednať na na našej stránke. Vieme, že tesne pred svadbou je už riadny frmol, takže v dostatočnom predstihu (3-4 dni pred svadbou) doručíme snúbencom na Slovensko aj do Čiech, vybraný model.

Veľmi jednoducho si budúci manželia nahrajú úvodnú správu.

Originálny bol predslov Markéty a Standy:  

" Přátelé, vy, kteří s námi trávíte náš dnešní den, vzkažte nám něco, čemu se ve stáří společně zasmějem."

Úvodnú správu si hostia vypočujú pri každom zdvihnutí slúchadla. Hostia môžu kedykoľvek počas svadby zanechať mladomanželom odkazy. Ich dĺžka ani počet nie sú nijako limitované. Platí proste čo na srdci a na jazyku, to bude nahrané v audio knihe.

Poznáme a chápeme ten posvadobný adrenalín plný dojmov z prežitého, preto sa nahrávky snažíme spracovať a zaslať čo najskôr po vrátení telefónu.

Nevesty si samozrejme potrpia na každom detaile čo sa týka výzdoby svadobných priestorov. Videla som vaše telefóny, zaujal ma ich pekný dizajn. A akej ponuky si môžu klienti vyberať, aby kútik s audio knihou bol aj krásnou dekoráciou na svadbe? 

 Momentálne ponúkame 8 modelov v rôznych farebných a štýlových prevedeniach. Keďže svadobné telefóny vyrábame, nemáme problém aj na základe požiadavky pridať do flotily nový model. Tak to bolo v prípade ružového telefónu, o ktorý nás nevesta požiadala.

Snúbenci na vytvorenie pekného audio zátišia, majú na výber aj tabuľky s pokynmi pre hostí a rámčeky na fotografiu.

Neodpustím si otázku. Oplatí sa do prenájmu audio knihy investovať finančné prostriedky? Keďže vieme, že dnešné svadby stoja nemalé peniaze.

To je samozrejme na posúdení tých, čo svadbu organizujú. Ja môžem povedať svoju skúsenosť, keďže už máme svadbu za sebou. Keby som však mala možnosť zachytiť pocity našich hostí neváham ani chvíľu.

Aj po rokoch by som si veľmi rada vypočula správu od milovanej babičky. Lebo jej láskavé slová ako ma ľúbi a aká som krásna nevesta, už mám žiaľ len v spomienkach.

Na našej svadbe bolo veľa zahraničných hostí, ktorí mali za úlohu povedať gratuláciu v slovenčine. Ich prejavy boli naozaj veľmi vtipné a mrzí ma, že tie bonmoty nemáme zaznamenané. Jediný, ktorý si pamätáme a ten u nás doma zľudovel je: „ Buď jej dobrý pán!“ v podaní Diega zo Španielska.

My nemáme možnosť si to krásno, veselo, vtipno takto pripomenúť. Budúcim mladomanželom však tieto spomienky vie audio kniha hostí zachytiť, tak preto by nemala chýbať.

Aké sú reakcie mladomanželov a hostí, ktorí sa zúčastnili svadieb s audio knihou hostí?

Musím uznať, že máme tých najlepších klientov - svadobčanov! Už 6 rokov dokumentujeme veselosť svadobných hostí na fotkách, keďže prenajímame fotobúdky. Audio knihy hostí pribudli do nášho portfólia poskytovaných služieb len nedávno. No aj za ten pomerne krátky čas si získali popularitu a máme skvelé recenzie.

Mladá pani Janka zverejnila túto:

Audio kniha hosti je výborný nápad. Telefón našich hostí zaujal a bol oňho veľký záujem. Ich odkazy nás rozcitliveli, potešili, pobavili, hneď by sme si svadbu zopakovali 😊. Môj bratranec ako samozvaný svadobný komentátor, každú hodinu približoval aktuálne dianie.

Komunikácia, ochota a profesionalita celého teamu bola úžasná. Dodanie a prevzatie do detailov premyslené. Oceňujem, že dokonca bol pribalený aj obalový materiál a lepiaca páska. Ďakujeme za milé darčeky. Som veľmi rada, že sme túto novinku využili.

 Najkrajšie spätné väzby sú však také, ktoré poukazujú na to, ako boli mladomanželia obklopení láskou a podporou v ich veľký deň, ako audio kniha zachytila nielen gratulácie, ale aj vtipné momenty, na ktorých sa zabávajú doteraz. A práve preto nás naša práca baví! Ďakujeme všetkým našim minulým a budúcim klientom, pretože bez vás by to nebolo možné 😊.

Všetky bližšie informácie nájdete na https://www.topfotobudka.sk/audio-kniha-hosti/

Ďakujem Zuzka, za vaše cenné informácie a tipy. Dúfame, že audio knihy na svadbách prinesú novomanželom a ich hosťom ešte viac radosti a pridávajú ďalší rozmer k spomienkam na deň D. Nech už je to úsmev, slza radosti alebo hlasový výraz lásky, audio kniha hostí je výnimočný spôsob, ako si ponechať tieto vzácne okamihy na celý život.

 

 

Neváhajte a zaregistrujte sa na našom portáli.

Registrovať sa
Kategórie:

Audio kniha hostí