Svadobný veľtrh je miestom, kde môžete svadbu preskúmať všetkými zmyslami: zrakom, hmatom, čuchom, chuťou, sluchom.

Svadobné veľtrhy na Slovensku sú veľmi obľúbené. Termín výstav je vždy tesne pred začiatkom svadobnej sezóny. Je to skvelá príležitosť zoznámiť sa s novou svadobnou ponukou pre budúcich mladomanželov a pre firmy ponúkajúce svoje služby v svadobnom priemysle načerpať inšpiráciu a zoznámiť sa s novými dodávateľmi. Veľtrh vám dáva možnosť vybaviť veľa vecí na jednom mieste, zoznámiť sa s najnovšími trendmi a pozrieť si nápady na vlastnú svadbu a hostinu, ako aj využiť odborné poradenstvo.

Začnime od začiatku. Čo je to vlastne spomínaný Svadobný veľtrh? Ide o komplexné podujatie, ktoré spája desiatky vystavovateľov pod jednou strechou a ponúka rôzne svadobné služby, od snubných prsteňov a svadobných šiat až po výzdobu miestností a hudbu. Práve tu majú budúce nevesty šancu nájsť produkty svojich snov a budúci manželia možno dostanú odpoveď na otázku, ktorá ich trápi: „kravata alebo motýlik?“. Svadba je udalosť, ktorá sa zvyčajne stane len raz za život. Z tohto dôvodu chce každý pár, aby bol jedinečný a nezabudnuteľný – samozrejme v pozitívnom zmysle slova. Tu prichádzajú vhod naše podujatia.

Čo nemôžete získať online?

Na Svadobnom veľtrhu svadobčania hľadajú to, čo cez internet určite nezískajú, teda rozhovory z očí do očí a priamy kontakt. Nepochybnou výhodou je možnosť stretnúť sa s ľuďmi, ktorým môžete zveriť organizáciu vašej svadby. Odovzdanie kontroly niekomu inému je často spojené s veľkým stresom a vyžaduje si istú dávku dôvery, preto v rámci veľtrhu vytvárame príležitosť na vzájomnú výmenu nápadov a vízií. Účasť na podujatí je skvelou príležitosťou vizualizovať si svoje prvotné plány, overiť si predstavy alebo jednoducho naplánovať oslavu na základe inšpirácií, s ktorými sa stretnete. Takáto akcia má úplne iný rozmer ako prehliadanie produktov v katalógoch alebo na weboch. Počas veľtrhu môžete konfrontovať katalógové fotografie s realitou - vidieť výtvory na modeloch a ohmatať si materiál, ohodnotiť spracovanie výrobku a dokonca si vyskúšať svadobné jedlá.

Svadobný veľtrh je miestom, kde môžete svadbu preskúmať všetkými zmyslami: zrakom, hmatom, čuchom, chuťou, sluchom.

Všetky vyššie spomenuté prvky pre vás zhromažďujeme na jednom mieste, čo vám umožňuje výrazne ušetriť čas, ktorý je pri organizovaní svadby obzvlášť nedostatkovým tovarom. Práve tu si vyskúšate produkty viacerých cukrární, vyskúšate si prvý tanec, pozriete si prehliadky svadobných šiat, zoznámite sa s portfóliom fotografov a sadnete si za volant svojho vysnívaného auta.

Bonusy a atrakcie pre nevesty

Pri prechádzkach uličkami narazíte na množstvo atraktívnych ponúk a príležitostí, ktoré vystavovatelia pripravili špeciálne pre deň veľtrhu. Zľavy v stánkoch môžu dosiahnuť až 50%, čo umožňuje ušetriť pomerne veľa peňazí. Pekná príležitosť, však?

Jedno je isté – Svadobný veľtrh je udalosť, ktorú by ste si nemali nechať ujsť pri plánovaní najdôležitejšej oslavy vo svojom živote. Preto vám odporúčame, aby ste ich pridali do zoznamu „veci, ktoré musíte urobiť“ vo svojich svadobných plánovačoch. Pamätajte, že akcie sa konajú len v konkrétnych mesiacoch a mestách – nepremárnite šancu na obrovskú dávku inšpirácie a sledujte náš kalendár akcií, aby vám žiadna akcia neušla! :)

Pozývame vás na návštevu našich podujatí: 

NITRA – nedeľa 21.1.2024
PKO Nitra, Janka Kráľa 1048
10,00 – 17,00

https://vimeo.com/791838813


BRATISLAVA . 10. – 11.2.2024 (sobota, nedeľa)
Národný futbalový štadión Tehelné pole
10,00 – 18,00

https://vimeo.com/695746953



BANSKÁ BYSTRICA – sobota 2.3.2024
Hotel LUX, Námestie Slobody 2
10,00 – 17,00

https://vimeo.com/805176290


Viac informácií nájdete na www.svadobnyveltrh.sk alebo na www.facebook.com/svadobnyveltrh.


Organizátor veľtrhu:

Martin Littmann -Štúdio Škerák
T: 0911 754 726
E: info@svadobnyveltrh.sk





 

Neváhajte a zaregistrujte sa na našom portáli.

Registrovať sa
Kategórie: