Radi by ste si povedali svoje „áno" na netradičnom mieste? Nemusíte cestovať ďaleko. PLAZA BEACH Resort v Prešove vám tento jedinečný zážitok ponúkne kombináciou atmosféry tropických destinácií s pohodlím mestskej dostupnosti. Štýlový areál premení váš veľký deň na nezabudnuteľnú svadbu s nádychom exotiky bez potreby cestovať do zahraničia.

Všetko pre dokonalú svadbu tu nájdete pod jednou strechou. „Svadobčania si u nás najviac pochvaľujú profesionálny a ústretový personál, kvalitnú gastronómiu, krásne prostredie a bezstarostnú organizáciu svadobnej hostiny. Je ťažké vyzdvihnúť jednu vec, pretože všetky tieto aspekty spolu súvisia. S určitosťou však môžem povedať, že sa všetci zhodujú v jednom, a to, že ich svadobná hostina predčila ich vysoké nároky, vysvetľuje riaditeľka rezortu  Alica Harčaríková.

Sobáš ako v rozprávke

Túžite po sobáši pri romantickej slavobráne s krásnymi výhľadmi? Sobáš v Plaza Beach Resort vám poskytne jedinečný romantický zážitok a idylické prostredie pre fotografie a vaše spomienky, ktoré pretrvajú celý život. Váš svadobný obrad bude doslova rozprávkový. Veď exotické prostredie plné paliem v blízkosti majáka tak ľahko na Slovensku nenájdete. 

Obrázok, na ktorom je nábytok, budova, kuchynský a jedálenský stôl, izbová rastlina

Automaticky generovaný popis

Reštaurácia s výzdobou podľa vašich predstáv 

Miesto pre svadobnú hostinu je pre vás ako budúcich novomanželov zaiste jedným z najdôležitejších faktorov pri rozhodovaní. V štýlovo zariadenom priestore vynikne akákoľvek výzdoba, či už máte radi bohémsky štýl alebo jednoduchý minimalizmus.

Súčasťou reštaurácie Plaza Beach s kapacitou do 140 ľudí môžu byť v prípade záujmu aj obľúbené chiavari stoličky, takže o jedinečnú atmosféru s nádychom luxusu nebudete mať núdzu. To všetko vrátane audiovizuálneho a klimatizovaného zázemia zabezpečí hladký priebeh vášho svadobného dňa.

Obrázok, na ktorom je nábytok, reštaurácia, stôl, kuchynský a jedálenský stôl

Automaticky generovaný popis

Skutočný gastronomický zážitok

Váš svadobný deň si zaslúži výnimočný catering. Svadobné menu by malo byť rovnako pôsobivé ako prostredie. Pri jeho zostavovaní si môžete vybrať zo širokej palety kulinárskych špecialít - od tradičných slovenských jedál až po tie medzinárodné. Každé jedlo z menu, ako aj teplého aj studeného bufetu, pripravujú skúsení kuchári s dôrazom na kvalitu a moderné prevedenie.

Svadobné fotky v exotickom prostredí

Zabudnite na hľadanie unikátnych miest na svadobné fotenie. Netradičné scenérie a kulisy tu nájdete takmer na každom rohu. Či už túžite po fotení pri exotických palmách, lagúnovom bazéne, majáku či dokonca luxusnom veteránovi, všetky vaše predstavy o krásnych záberoch sa bez námahy naplnia.

Obrázok, na ktorom je svadobné šaty, šaty, svadba, róba

Automaticky generovaný popis

Komfortné ubytovanie pre vás aj hostí

Villa Plaza Boutique Hotel & Spa je miestom, kde sa splní sen o vašej dokonalej svadbe – všetko na jednom mieste, bez starostí a s nezabudnuteľnými zážitkami. Ako darček získate ubytovanie počas svadobnej noci v luxusne zariadenej hotelovej izbe, vrátane bohatých kontinentálnych raňajok.

Logistické komplikácie počas svadobného víkendu minimalizujete aj možnosťou ubytovať tu vašich hostí za zvýhodnenú cenu. Komfortné a luxusne zariadené izby im zaručia plnohodnotný odpočinok po celodenných oslavách.

Obrázok, na ktorom je aranžovanie kvetov, kvetinová výzdoba, kytica, kvetinárstvo

Automaticky generovaný popis

Všetko na jednom mieste

Personálu PLAZA BEACH Resort-u záleží na tom, aby bol tento areál miestom, kde sa váš sen o dokonalej svadbe splní bez starostí a odkiaľ si odnesiete nezabudnuteľné zážitky. Rád sa postará aj o exkluzívnu bodku na záver a v prípade záujmu vám usporiada aj bohatú posvadobnú hostinu. 

Pozitívne skúsenosti doterajších svadobčanom hovoria za všetko. Nalaďte sa aj vy na aktuálny trend netradičných svadieb a užite si tú svoju práve na Plaze.

 

Plaza Beach Resort nájdete TU

 

Neváhajte a zaregistrujte sa na našom portáli.

Registrovať sa
Kategórie:

Miesto na svadbu

Prečítajte si podobné články

Miesto na svadbu
Hľadáte najkrajšie miesta na svadbu? Poradíme vám!

 O tom dôležitom je už rozhodnuté. ,,Budeme sa brať!“ Prichádza však mnoho ďalších otázok, na ktoré je potrebné si odpovedať. Prvá z nich znie - ,,Kde to bude?“...

Prejsť na článok
Miesto na svadbu
Svadba na farme s nezabudnuteľnou atmosférou

Slováci čoraz viac vyhľadávajú vidieky či farmy v rámci ideálnych svadobných miest. Predovšetkým ide o spojenie človeka s prírodou, čo priaznivo vplýva na psychiku a tým navodzuje príjemné...

Prejsť na článok
Tipy a rady, Miesto na svadbu
Trendy svadba v stodole

Aj svadba v stodole môže byť trendy! Prvky prírody, útulia a nezabudnuteľnej atmosféry z nej spraví práve stodola v tichom, príjemnom prostredí plnom očarujúcich prírodných krás. Milovníci dreva...

Prejsť na článok