Existuje naozaj veľké množstvo skvelých miest pre usporiadanie svadobnej hostiny. Pre najnáročnejších predstavujeme práve stan, vďaka ktorému bude vaša svadba ozaj trendy!

Dostatok priestoru, ochrana pred vrtochmi počasia, ale aj súkromie a vynikajúca atmosféra - presne tieto a ešte niekoľko ďalších výhod prináša svadobná hostina v stane. Pre výber správneho stanu a viac ďalších informácií si prečítajte náš článok.

Výhody a nevýhody svadobného stanu

Svadobný stan má množstvo výhod, vďaka ktorým si vo svete získal obrovskú obľubu. Avšak, všetko má svoje pozitíva, ale aj negatíva. Budeme radi, ak sa s nimi teraz vopred oboznámite a nadobudnete tak istotu, do čoho idete.

Výhody

  • romantická atmosféra;

  • súkromie až intimita;

  • príroda vôkol vás;

  • ľubovoľný program;

  • ideálne riešenie pre fajčiarov.

 

 

Nevýhody

  • počasie;

  • výkyvy teplôt (v lete skleník, v zime nutnosť ohrevných stĺpov);

  • nehodí sa na všetky svadobné atrakcie (ohnivá show).

Na výbere stanu si dajte záležať

Z vlastných skúseností jednoznačne odporúčame fixne stojaci stan. To je jediná a zároveň najdôležitejšia podmienka, ktorú by mal spĺňať svadobný stan, ak sa nechcete dostať do nepríjemných situácií (najmä z dôvodu nepriaznivých poveternostných podmienok). V prípade zapožičania stanu si nezabudnite vyžiadať reálne fotografie už stojaceho stanu, vďaka ktorým si budete môcť zladiť dekoráciu a výzdobu už v samotných predstavách.

 

 

Náš tip!

Keďže počasie sa priebehom roka mení a my máme x skúseností s každým z nich, prinášame tip, ktorý vám pomôže rozhodnúť sa, či je stan pre vás to pravé. Ak sa rozhodnete pre svadbu v mesiacoch apríl či september, nemáte čo stratiť! Ide totiž o najvhodnejšie mesiace pre svadbu v stane.

Doplnkové služby

Aby mohla vaša svadobná hostina v stane prebehnúť podľa očakávaní každého z vás, je veľmi dôležité vopred premyslieť detaily. K tomu môžete využiť náš plánovač, vďaka čomu budete mať prehľad nad výdavkami a organizačným programom.

Pri plánovaní nezabudnite najmä na špičkový catering, profesionálneho fotografa alebo prenikavú hudbu, čo sa vám pri svadobnej hostine v stane určite hodí.

 

Zdroj fotiek: pinterest.com, depositphotos.com, https://www.penzionrosenthal.sk/

Neváhajte a zaregistrujte sa na našom portáli.

Registrovať sa
Kategórie:

Tipy a rady, Miesto na svadbu

Prečítajte si podobné články

Tipy a rady
Čo všetko treba vybaviť po svadbe?

Máte svadobný deň za sebou, opadol z vás všetok stres a napätie, môžete sa už len tešiť na spoločne strávené chvíle. Pred svadbou bolo veľa vecí, ktoré ste...

Prejsť na článok
Tipy a rady, Oznámenia a tlačoviny
Originálne tipy na svadobné oznámenia

 Stanovili ste si už dátum svadby? Čaká na vás ďalší krok - oznámiť túto veselú novinku hosťom! Môžete si zvoliť klasickú cestu osobného oznámenia, alebo staviť na kreativitu...

Prejsť na článok
Tipy a rady
Na čo myslieť pri plánovaní svadby

Koordinované plánovanie je nevyhnutné, aby všetko prebehlo vo váš veľký deň hladko. Rozložiť si ho podľa časových úsekov vám pomôže nestratiť sa v množstve úloh, ktoré na vás čakajú....

Prejsť na článok