V roku 2023 sme tu mali rôzne druhy trendov tortičiek na svadbu. Rok 2024 však prináša nové, doposiaľ nepoznané trendy, ktoré si všetci na vašej svadbe rozhodne obľúbia. O aké torty teda ide?

Svadobná torta

Čokoládový základ

Svadobná sezóna 2024 začala naozaj sladko. Z obrovskej časti sa na tom podieľa rozhodne čokoládový základ, ktorý na žiadnej svadobnej torte roka 2024 nesmie chýbať! Nezabudnite voliť štýl ”brownies”, kde obyčajný čokoládový základ obohatíte o lahodné kúsky pravej čokolády.

Nežnosť v podobe vanilky

Vanilka sa na svadobnú sezónu 2024 hodí nielen z pohľadu chute, ale aj farby. Rok 2024 sa totiž nesie prevažne v znamení jemných farebných odtieňov, ktoré symbolizujú predovšetkým nežnosť, jemnosť a romantiku.

Či už sa rozhodnete pre vanilkový korpus, krém alebo polevu, nič tým nepokazíte. Vanilka patrí (vo väčšine prípadov) medzi najobľúbenejšie chute vôbec.

Zdravý životný štýl aj na svadbe

Nielen svadobná sezóna 2024, ale aj moderná doba všeobecne čoraz viac preferuje a dbá na zdravý životný štýl. BIO potraviny, čistota ovzdušia či pravidelný pohyb - to všetko vplýva na celkový zdravotný stav človeka. Preto, ak patríte medzi tých, ktorí túžia po zdravej náhrade kalorickej torty, práve ste sa našli!

Voliť môžete krém vo forme BIO bieleho jogurtu, ktorý jednoducho obohatíte o čerstvé, maximálne chutné ovocie (jahody, maliny, citrón). Pre ešte väčších milovníkov zdravia odporúčame napríklad nevšednú tortu s mrkvou.

Nezabudnite ani na vyváženie chutí, preto odporúčame vyhľadať šikovných cukrárov, ktorí si s vašimi požiadavkami hravo poradia!

Svadobná torta s perlami

Exotika, ktorú si zamilujete

Dokonalé spojenie kokosu, tropického ovocia či dokonca zázvoru - exotika praje odvážnym, a to najmä v letnom období, kedy každý do jedného zatúži po dokonalom občerstvení v podobe exotickej, šťavnatej torty.

Medzi netradičné trendy roka 2024 patria aj korenisté chute, a to najmä vo forme ovocia - korenené jahody, čučoriedky, ale aj passion fruit. Odvážne páry si túto nevšednú kombináciu určite zamilujú!

Kvety

Áno, kvetinové torty už priniesol samotný trend roka 2024. Tentokrát je však nutné podotknúť, že naozaj štýlová torta musí vyzerať fantasticky - čoho dôkazom je napríklad ikebanová torta!

Torta v štýle ikebany pôsobí prirodzeným dojmom, nakoľko je celá pokrytá kvetmi. Pozor! Nejde o žiadne umelé kvety, kde je možné hneď na prvý pohľad spoznať, že ide o klasickú dekoráciu. V tomto prípade torta pôsobí, akoby tie kvety tvorili jej neoddeliteľnú súčasť.

Čierna svadobná torta

Minitortičky sú IN

Minimalistický štýl bol na svadbách populárny už v roku 2023, preto ním nič nepokazíte ani v roku 2024. Ideálny príklad minimalistickej svadby sú minitortičky, ktoré si zamilujú nielen vaši hostia, ale aj naši profesionálni fotografi. Ide teda o naozaj vydarený svadobný kúsok, ktorý je na fotenie ako stvorený.

Minitortičky môžete kombinovať v ľubovoľných trendy farbách, najlepšie teda v červenej, modrej či dokonca čiernej!

Stavte na kvalitný krém!

Krém roka 2024 je práve ten najobľúbenejší - kávový! Avšak pozor, teraz nehovoríme o obyčajnej (instantnej) káve, ale o čerstvej, mletej a maximálne kvalitnej zrnkovej káve! Pravý kávový krém sa dokonale hodí napríklad k malinám, vanilke či kokosovému korpusu.

 

 

Zdroj fotiek: pinterest.com, depositphotos.com

 

Neváhajte a zaregistrujte sa na našom portáli.

Registrovať sa
Kategórie:

Nové trendy, Svadobná torta a sladké

Prečítajte si podobné články

Nové trendy, Svadobné šaty
Trendy svadobných šiat na rok 2023

 ÁNO. Jednoduché slovo, ktoré znamená tak veľa. Plánujete povedať to svoje tento rok? Potom viete, koľko ďalších ,,áno” potrebujete urobiť pri výbere jednotlivých služieb. Každý rok prináša neustále...

Prejsť na článok
Nové trendy
Farby roku 2023!

 Svadby sú tradične plné svetlých odtieňov s prevahou bielej, pastelových a jemných citrusových tónov. Avšak existuje široká škála ďalších farieb, ktoré môžu dodať udalosti originálny nádych.  Tipy na...

Prejsť na článok
Nové trendy, Výzdoba a dekorácie
Svadobné trendy dekorácií a výzdoby pre rok 2023

Organizácia svadby zahŕňa aj zistenie si najnovších trendov, ktoré z nej urobia vkusnú ceremóniu, kde sa všetci budú cítiť príjemne. V tomto blogu vám preto prinášame najhorúcejšie svadobné...

Prejsť na článok