So začiatkom nového roka prichádza aj začiatok svadobnej sezóny, pričom so sebou každá prináša aj svoje trendy či inšpirácie. Svadobnej sezóne 2024 vládnu prevažne sýte a pestré farby, samozrejme, naďalej však zostávajú v obľube aj jemnejšie tóny pastelových farieb!

Farby na svadbe

Farba lásky a vášne

Červená predstavuje TOP farbu svadobnej sezóny 2024! V rôznych krajinách totiž práve červená symbolizuje najmä lásku, vášeň, plodnosť či šťastie - to všetko je, samozrejme, pri uzatváraní manželstva žiadané.

Červenú na svojej svadbe môžete decentne zakomponovať napríklad pri výbere vhodnej manikúry a pedikúry, ale aj napríklad kytice. Odvážne nevesty môžu teda pokojne siahnuť po svadobných šatách s nádychom červenej. Družičky by ste taktiež nemali zabudnúť vystrojiť práve do červených odtieňov vrátane spoločenských šiat!

Červená farba na svadbe v roku 2024 je dokonalá aj v tom, že bez ohľadu na ročné obdobie či miesto konania svadby bude IN po celý rok.

Jemnosť, ktorú si zamilujete!

Jemná, priam pastelová marhuľová patrí medzi najdokonalejšie farby svadobnej sezóny 2024, a to najmä z pohľadu jej úvodu. Preto, ak plánujete svoju svadbu na jar, rozhodne by ste tento odtieň mali v čo najväčšej miere využiť! Jemné odtiene oranžovej a žltej dodajú vašej svadbe na jedinečnosti, sviežosti, pričom sa zároveň postarajú aj o žiadanú romantickú atmosféru.

Ďalšie zaujímavé farby v rámci otvárania svadobnej sezóny 2024 sú napríklad maslovo žltá, citrónová či jemná ružovkastá. Tieto odtiene odporúčame využiť napríklad pri výbere svadobného prestierania, sviečok a doplnkov určených pre stolovanie.

Svadobné lodičky marhuľovej farby

Nádych farieb jesene

Hovoria vám niečo zemité farebné odtiene? Od tmavej oranžovej cez béžovú až po jemnú hnedú - to sú farby svadobnej sezóny 2024, ktoré sa hodia prevažne na jesennú svadbu. Zároveň ide o najneutrálnejšie farby vôbec, vďaka čomu ich dokážete kombinovať ako s výzdobu svadobnej sály, tak aj s dekorom samotného kostola.

Kráľovská modrá na honosnú svadbu

Modrá všeobecne si čestné miesto na svadbách drží priam neustále. Ak však túžite po prepichu, luxuse a nevšednej formalite na svojej svadbe, stavte na kráľovskú modrú! Nezabudnite však na detaily, ktoré by sa mali niesť v odtieňoch bielej či zlatej tak, aby korešpondovali so základnou trendy farbou svadobnej sezóny 2024!

Svadobná hostina v odtieňoch kráľovskej modrej

Magická farba

Fialová farba, inak nazývaná aj orgovánová či levanduľová, vytvára magickú ilúziu, ktorú využijete najmä na jarnej, ale aj letnej svadbe. Ide o dokonalý odtieň, ktorý bez väčšej námahy dokáže splynúť s inými, predovšetkým pastelovými odtieňmi.

Fialová sa hodí ako základná farba v kombinácii s čiernou, modrou či zelenou. Ide o farebný variant, ktorý na vašej svadbe vyčaruje romantickú, ba až tajomnú atmosféru s nádychom intimity.

 

 

Zdroj fotiek: pinterest.com, depositphotos.com

Neváhajte a zaregistrujte sa na našom portáli.

Registrovať sa
Kategórie:

Tipy a rady, Nové trendy

Prečítajte si podobné články

Tipy a rady
Čo všetko treba vybaviť po svadbe?

Máte svadobný deň za sebou, opadol z vás všetok stres a napätie, môžete sa už len tešiť na spoločne strávené chvíle. Pred svadbou bolo veľa vecí, ktoré ste...

Prejsť na článok
Tipy a rady, Oznámenia a tlačoviny
Originálne tipy na svadobné oznámenia

 Stanovili ste si už dátum svadby? Čaká na vás ďalší krok - oznámiť túto veselú novinku hosťom! Môžete si zvoliť klasickú cestu osobného oznámenia, alebo staviť na kreativitu...

Prejsť na článok
Tipy a rady
Na čo myslieť pri plánovaní svadby

Koordinované plánovanie je nevyhnutné, aby všetko prebehlo vo váš veľký deň hladko. Rozložiť si ho podľa časových úsekov vám pomôže nestratiť sa v množstve úloh, ktoré na vás čakajú....

Prejsť na článok