Grow Together Summit 2024 je tu, prvý slovensko-český summit, ktorý je zameraný na vzdelávanie, rozvoj, inšpiráciu a budovanie svadobnej komunity.

Neinvestujte len do pracovných nástrojov, techniky, ale využite túto príležitosť investovať do SEBA a budovania vzťahov. Toto je vaša jedinečná šanca stať sa súčasťou niečoho, čo mení pravidlá hry v svadobnom priemysle. Je to udalosť, kde sa spájajú talentovaní ľudia z našej branže, aby spoločne rástli, inšpirovali sa a podporovali sa.

Pripravte sa na intenzívny deň plný inšpirácie! Čaká vás bohatý program s viac ako 10-timi prednáškami od uznávaných slovenských a českých rečníkov, ktorí pokryjú témy ako napr. digitálny marketing, stratégie budovania značky, vyhorenie, právo pre kreatívcov, cenotvorba, atď. Počas summitu sa môžete zúčastniť panelových diskusií s lídrami svadobného priemyslu, živých debát a nebude chýbať ani večerná párty.

Kedy a kde?

30. APRÍL 2024, Hotel DoubleTree by Hilton, Bratislava

Pre koho je summit určený?

Či už máte za sebou roky skúseností alebo ste nadšený nováčik, tento summit je ako stvorený práve pre vás. Je to skvelá príležitosť pre každého, kto chce rásť, inšpirovať sa a posúvať svoje hranice.

Nezáleží na tom, či ste fotograf, kameraman, svadobná agentúra alebo cukrárka. Rovnaké biznisové otázky predsa každodenne riešime všetci.

Ako sa môžete zúčastniť?

Nezabudni sa zaregistrovať čím skôr, lebo miesta sú obmedzené!

Viac informácií a kontaktný formulár nájdete TU.

Obrázok, na ktorom je písmo, grafika, symbol, logo

Automaticky generovaný popis

    Tešíme sa na vašu účasť

    Tím z Grow Together Summit

Neváhajte a zaregistrujte sa na našom portáli.

Registrovať sa
Kategórie:

Pre dodávateľov