Stanovili ste si už dátum svadby? Čaká na vás ďalší krok - oznámiť túto veselú novinku hosťom! Môžete si zvoliť klasickú cestu osobného oznámenia, alebo staviť na kreativitu a postarať sa o to, aby samotné oznámenie bolo rovnako zábavné ako svadba. Nemáte zatiaľ predstavu o dizajne? Nevadí! Z týchto tipov si zaručene vyberiete.

 

 Najkrajšie svadobné oznámenia

 Tak ako každá oblasť svadobného plánovania, aj svadobné tlačoviny podliehajú trendom a novinkám. Aké sú tie najkrajšie svadobné oznámenia pre budúci rok? Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

 S fotografiou

Pozvánky s fotografiami sú nepochybne osobnejšie. Obľúbené sú fotomontáže zo štvorcov, trojuholníkov alebo kruhov, do ktorých môžete doplniť aj personalizované kresby či ilustrácie.

 S kvetmi a prírodnými motívmi

Svadobné oznámenia s kvetmi sú jemným dotykom, ktorému prepadnú všetci milovníci prírody. Pri týchto pozvánkach prevládajú teplé tóny na čele so zelenou farbou v celej jej škále. Nič nepokazíte ani odtieňmi modrej, levanduľovej, zemitej, pieskovej či bordovej. Môžete si ich nechať vytlačiť na recyklovaný, ľanový papier alebo papyrus čím dosiahnete ešte autentickejší šmrnc.

 

 

Umelecké

 Máte radi umenie? Pozvánky s akvarelovým efektom sú fantastickým nápadom, ak chcete svojim hosťom sprostredkovať pocit sladkosti a romantiky v umeleckej forme. Nechajte popustiť uzdu svojej umeleckej fantázie a potešte seba aj svojich blízkych práve takýmto originálnym oznámením o vašom dni D.

 Jednoduché a minimalistické

 Obľube sa za posledné roky tešia aj minimalistické pozvánky na svadbu, ktoré si podmanili ľudí svojou čistou a nadčasovou estetikou. Tá kombinuje niekoľko rôznych typov textov v krátkom oznámení s iniciálami páru a s najdôležitejšími informáciami o udalosti.

 

 

Kaligrafické

 Text na svadobné oznámenie ručne písanou typografiou je večným trendom. Vďaka špeciálnej kaligrafii môže ešte viac vyniknúť jej romantický obsah. Takýto druh pozvánok stačí pekne zabaliť, ozdobiť šnúrkou alebo lístkami a dosiahnuť tak efekt na úplne inej úrovni .

 So zlatou povrchovou úpravou

 Prémiový nádych plný pôvabu pre páry, ktoré hľadajú exkluzívny grafický dizajn. Zlatou povrchovou úpravou je však vhodné ale zdobiť iba detaily, aby nepôsobili gýčovo. Skúste ju zakomponovať do mien, dátumu a času obradu, prípadne do orámovania pozvánky.

 


Pozvánky na svadbu, ktoré si všetci zapamätajú

 Chcelo by to niečo originálnejšie? Uleťte si na týchto nápadoch a vyslúžte si od hostí pochvalu za kreativitu:

 Lístok do lotérie

Ako dať najlepšie na známosť, že ste vyhrali lotériu v láske? No predsa žrebovacím losom! Dajte si vytlačiť dátum na stieracie políčka a nechajte svojich hostí zábavnou formou odhaliť detaily svadby.

 Pečať

Spečaťte svoju lásku pečaťou! Existuje veľa spôsobov, ktorými môžete oznámiť nastávajúci deň D ako napríklad kvetinovým motívom odtlačku alebo osobnou pečiatkou s monogramom.

 

 

Láska nebeská

Prežívate lásku hlbokú ako vesmír samotný? Dajte to vedieť aj svojim blízkym! Nápadov na prevedenie oznámení je veľa - od špeciálnych súhvezdí až po mesiace a hviezdy zaliate fóliou.

 Sladký darček

Ako si získať hostí hneď na začiatku? Darčekom! Svoju svadobnú pozvánku si môžete dať vyrobiť aj na sušienku, ktorá poteší nielen oko, ale aj mlsné jazýčky. To bude poriadne chutná novinka!

 

 Puzzle

Potrápte hostí hlavolamom či puzzle, ktoré budú musieť poskladať, aby zistili všetky podrobnosti o svadbe. Verte tomu, že sa o vašej svadbe začne hovoriť ako o veľkolepej ešte pred jej samotným začiatkom.

 

Zapáčil sa vám niektorý z týchto nápadov? Potom ostáva už len jedno – vybrať si vhodného dodávateľa na svadobné tlačoviny.  Nezabudnite, že je dôležité, aby boli pozvánky skutočným odrazom toho, kto ste a aký štýl svadby ste si zvolili. Na našom svadobnom portáli Bridee nájdete širokú ponuku spoločností, ktoré vám pomôžu rozhodnúť sa a zrealizujú aj vaše najuletenejšie predstavy.

https://bridee.online/dodavatelia

Neváhajte a zaregistrujte sa na našom portáli.

Registrovať sa
Kategórie:

Tipy a rady, Oznámenia a tlačoviny

Prečítajte si podobné články

Tipy a rady
Čo všetko treba vybaviť po svadbe?

Máte svadobný deň za sebou, opadol z vás všetok stres a napätie, môžete sa už len tešiť na spoločne strávené chvíle. Pred svadbou bolo veľa vecí, ktoré ste...

Prejsť na článok
Tipy a rady
Na čo myslieť pri plánovaní svadby

Koordinované plánovanie je nevyhnutné, aby všetko prebehlo vo váš veľký deň hladko. Rozložiť si ho podľa časových úsekov vám pomôže nestratiť sa v množstve úloh, ktoré na vás čakajú....

Prejsť na článok
Tipy a rady
Ako zvládnuť predsvadobný stres

Túžba, aby všetko bolo dokonalé. Vnútorný nepokoj z toho, či všetko dobre dopadne. Tieto a tisíce ďalších myšlienok sa Vám môžu začať vynárať pred príchodom svadobného dňa, a...

Prejsť na článok