Aj keď sa zásnuby môžu niekomu zdať ako viac-menej bežné povinnosti budúcich manželov, nie je tomu tak. Zásnuby predstavujú jeden z najintímnejších okamihov vášho života! Preto by ste plánovanie zásnub nemali vôbec prehliadať, ale naopak, venujte im plnú pozornosť a dokonalé načasovanie!

Obľúbená reštaurácia

Ak patríte medzi tých odvážnych, iste vám nebude robiť problém požiadať vašu vyvolenú o ruku na verejnosti. Na to môžete využiť váš obľúbený podnik, reštauráciu alebo pizzériu, kde ste ešte ako začínajúci pár trávili doposiaľ najkrajšie chvíle vášho života.

Láska ide cez žalúdok

A keďže sme sa o reštaurácii bavili v predchádzajúcom bode, nebude to o objednaní len tak hocijakého jedla. Varte! Pečte! A to čokoľvek, čo má vaša polovička rada. Zásnubný prsteň následne môžete jednoducho skryť do muffinu či ponoriť do pohára s proseccom. Vaša drahá si tak zároveň bude vážiť nielen váš záujem, ale aj kulinárske schopnosti!

Svet je váš

Či je leto, a či zima, na dovolenku nikdy nie je neskoro - obzvlášť, ak sa má jednať o tú najromantickejšiu dovolenku vášho života! Nezáleží na tom, či si vyberiete pláž so stovkami ľudí, nočnú oblohu plnú hviezd alebo romantický západ slnka v Paríži. Vďaka žiadosti o ruku sa aj tá najvšednejšia dovolenka premení na nezabudnuteľný zážitok!

Smartfón

Bez hanby, nájdu sa určite aj bojazliví muži, ktorí nedokážu nabrať odvahu na pokľaknutie a vyslovenie jedinej vety: “Vezmeš si ma?”. Nič však nie je stratené! Máme pre vás originálny tip, akým si svoju drahú rozhodne získate.

V tomto prípade teda veríme, že máte prístup do partnerkinho telefónu. Ak áno, vrhnite sa priamo na telefónny zoznam a nájdite v ňom seba. Tento kontakt jednoducho premenujte na vyššie spomínanú kľúčovú otázku.

Ak nastane tá správna chvíľa, svojej budúcej snúbenici zavolajte! O zvyšok sa už postará jej reakcia.

Sladké sny

Splňte svojej partnerke sen! Prekvapte ju navčas skorého rána, avšak musíte konať rýchlo. Ideálne počas hlbokého spánku polovičke opatrne nasaďte zásnubný prsteň na prstenník ľavej ruky. Ako bonus nezabudnite snúbenici pripraviť raňajky do postele a obdarovať ju kyticou kvetov.

 

Zdroj fotiek: pinterest.com, depositphotos.com

Neváhajte a zaregistrujte sa na našom portáli.

Registrovať sa
Kategórie:

Tipy a rady

Prečítajte si podobné články

Tipy a rady
Čo všetko treba vybaviť po svadbe?

Máte svadobný deň za sebou, opadol z vás všetok stres a napätie, môžete sa už len tešiť na spoločne strávené chvíle. Pred svadbou bolo veľa vecí, ktoré ste...

Prejsť na článok
Tipy a rady, Oznámenia a tlačoviny
Originálne tipy na svadobné oznámenia

 Stanovili ste si už dátum svadby? Čaká na vás ďalší krok - oznámiť túto veselú novinku hosťom! Môžete si zvoliť klasickú cestu osobného oznámenia, alebo staviť na kreativitu...

Prejsť na článok
Tipy a rady
Na čo myslieť pri plánovaní svadby

Koordinované plánovanie je nevyhnutné, aby všetko prebehlo vo váš veľký deň hladko. Rozložiť si ho podľa časových úsekov vám pomôže nestratiť sa v množstve úloh, ktoré na vás čakajú....

Prejsť na článok