Žiaľ, výber toho pravého fotografa na vašu svadbu môže byť náročný nielen z časového, ale aj finančného hľadiska. O to náročnejšia je však samotná príprava na svadobné fotenie. Ako ju zvládnuť a na čo sa pripraviť vám radi prezradíme v tomto článku.

Svadobné fotenie

Predstava

Dôkladne si premyslite každý jeden detail, ktorý si v rámci vášho svadobného fotenia želáte zachytiť. Inšpirujte sa časopismi či internetom a vyberajte si najviac detailov, ktoré sa vám páčia. Tie neskôr minimalizujte na čo najmenšie množstvo, budete sa v tom ľahšie orientovať.

Výber vašich TOP detailov napokon jasne a zrozumiteľne prezentujte vybranému fotografovi, ktorý už určite bude vedieť, čo robiť, aby splnil vaše požiadavky na maximum.

Pri plánovaní svojho vysnívaného svadobného fotenia sa môžete zamerať aj na rôzne rekvizity, vďaka ktorým vaše fotografie zažiaria v tom pravom štýle v znamení romantiky a lásky!

Príprava

Za každých okolností, buďte sama sebou! Zbavte sa strachu, nehanbite sa. V prvom rade je cieľom mať rada samú seba - presne takú, aká v skutočnosti ste. Všetky pózy, výrazy a celkovo svoju osobnosť si skúšajte pred zrkadlom a vyberte si z toho to naj. To vám nakopne sebavedomie a posilní vašu spokojnosť.

Verte, že vďaka tomuto cvičeniu bude vaše svadobné fotenie o niečo jednoduchšie, keďže budete dokonale nalíčená a s dychberúcim účesom, nehovoriac o svadobných šatách či iných doplnkoch, ktoré podčiarknu vašu ženskosť a prirodzenú krásu.

Na uvoľnenie môžete využiť aj rôzne dychové a relaxačné cvičenia, ktoré vás zbavia nadmerného stresu, trémy a úzkosti.

Fotenie na svadbe

Stretnutie

Je naozaj veľmi dôležité, aby ste sa pred “ostrým” fotením s fotografom osobne stretli. Skúsený fotograf z vás totiž dokáže 

V rámci osobného stretnutia so svadobným fotografom sa nezabudnite informovať nielen ohľadom štýlu fotenia a rôznych možností s ním spojených, ale aj ohľadom samotnej ceny za svadobné fotenie, čo je pre vás pri plánovaní svadobného rozpočtu kľúčový údaj.

Pre viac informácií o tom, ako hľadať a podľa čoho vyberať toho pravého fotografa si prečítajte článok, ktorý je venovaný práve tejto (veľmi podstatnej) téme.

Spolupráca

Na finálnu spoluprácu si vyberajte fotografa s ohľadom na fakt, že sa na svadbu fotíte len raz! Dajte preto všetko do toho, čo vyprodukujete nielen zo svojich póz, ale aj z celkového odrazu vnútornej vyrovnanosti, spokojnosti a sebavedomia. Pretože neexistuje nič lepšie, než pohodové fotenie plné spokojnosti u oboch strán.

 

Skvelých svadobných fotografov nájdete TU

 

Zdroj fotiek: pinterest.com, depositphotos.com

Neváhajte a zaregistrujte sa na našom portáli.

Registrovať sa
Kategórie:

Tipy a rady

Prečítajte si podobné články

Tipy a rady
Čo všetko treba vybaviť po svadbe?

Máte svadobný deň za sebou, opadol z vás všetok stres a napätie, môžete sa už len tešiť na spoločne strávené chvíle. Pred svadbou bolo veľa vecí, ktoré ste...

Prejsť na článok
Tipy a rady, Oznámenia a tlačoviny
Originálne tipy na svadobné oznámenia

 Stanovili ste si už dátum svadby? Čaká na vás ďalší krok - oznámiť túto veselú novinku hosťom! Môžete si zvoliť klasickú cestu osobného oznámenia, alebo staviť na kreativitu...

Prejsť na článok
Tipy a rady
Na čo myslieť pri plánovaní svadby

Koordinované plánovanie je nevyhnutné, aby všetko prebehlo vo váš veľký deň hladko. Rozložiť si ho podľa časových úsekov vám pomôže nestratiť sa v množstve úloh, ktoré na vás čakajú....

Prejsť na článok