Pripravte sa na svadobnú sezónu 2024 a vyzbrojte sa tými najtrendy kúskami. Vybrali sme pre vás TOP svadobné šaty, s ktorými v roku 2024 rozhodne zažiarite! Zároveň sa dozviete, prečo je rok 2024 dokonalý na uzatváranie manželstva.

Svadobné šaty s nízkym pásom

Nízky pás

Trendom svadobných šiat 2024 je bezpochyby nízko osadený pás. Nízky pás totiž elegantne zvýrazní ženské krivky, v kombinácii s hladkými materiálmi pôsobí dokonca nadčasovo. Svadobné šaty s nízkym pásom sa hodia najmä v rámci vintage štýlu, preto vám príjemnú spoločnosť istotne budú robiť na svadbe na hrade či zámku.

V jednoduchosti je krása

Minimalistický štýl sa už dlho drží v popredí, no vždy je s čím pracovať. Popusťte preto uzdu kreativite a stavte na jednoduché, avšak maximálne elegantné a praktické prvky svadobných šiat v roku 2024 aj vy!

Trendy sú napríklad špagetové ramienka, noblesné rukavice či nekrčivé mašle vyrobené napríklad zo saténu.

Vedeli ste, že…

…rok 2024 je ideálny na svadbu? Podľa numerológie tohto roku dominuje číslo 8 (2 + 0 + 2 + 4), ktoré symbolizuje šťastné manželstvo a nekonečnú lásku. Zároveň, rok 2024 radíme medzi prestupný, pričom podľa tradície môže 29.2. o ruku požiadať aj žena svojho muža. Využite to!

Minimalistické svadobné šaty

Návrat rokov 80-tych?

S nápadným návratom 80. rokov prišla spočiatku hudobná scéna. Dnes vieme, že inak to nie je ani so svadobným outfitom. Ak ste milovníčkou týchto krásnych čias, odporúčame vám siahnuť po šatách, ktoré vás vrátia v čase!

Svadobné šaty 80’s sa vyznačujú najmä puff rukávmi (nadýchanými), dominanciou čipky a, samozrejme, látkami s lesklým povrchom.

Oblek je IN

Rok 2023 priniesol doposiaľ nevídanú novinku, ktorou bol práve dámsky svadobný oblek. Šikovní módni návrhári nás presvedčili o tom, že svadobný oblek, ak je decentne doplnený o ženské detaily (čipka, flitre), môže byť aj dámsky - je jednoducho trendy. Ak teda plánujete jedinečnú svadbu, využite jedinečný strih svojich svadobných šiat!

Nevesta v šatách

Outfit pre princezné

Aj napriek vysokej obľube minimalistického štýlu, existujú však aj takí, ktorí túžia po honosnej svadbe, nech sa deje čokoľvek. Našťastie, profesionálni svadobní návrhári mysleli aj na túto skupinu ľudí, preto v roku 2024 zapôsobíte aj s ohromnou róbou a lá princezná!

Dychberúce sukne sú v tomto roku trendy najmä v jemných odtieňoch, medzi ktoré patrí napríklad staroružová, béžová či žiarivá biela.

 

Zdroj fotiek: pinterest.com, depositphotos.com

Neváhajte a zaregistrujte sa na našom portáli.

Registrovať sa
Kategórie:

Svadobné šaty

Prečítajte si podobné články

Nové trendy, Svadobné šaty
Trendy svadobných šiat na rok 2023

 ÁNO. Jednoduché slovo, ktoré znamená tak veľa. Plánujete povedať to svoje tento rok? Potom viete, koľko ďalších ,,áno” potrebujete urobiť pri výbere jednotlivých služieb. Každý rok prináša neustále...

Prejsť na článok
Tipy a rady, Svadobné šaty
Svadobné šaty - ako si vybrať tie "pravé"?

Väčšina dievčat sníva o svojej svadbe už od detstva. Hlavnú rolu okrem „princa na bielom koni“ určite hrajú svadobné šaty a predstava, že budú tie najkrajšie na svete....

Prejsť na článok