Až 70 % Slovákov si organizáciu svadby bez profesionálnej pomoci svadobnej agentúry nedokáže predstaviť. Zvyšných 30 % považujú služby svadobnej agentúry za nadštandard, ktoré napokon nevyužijú, čo je obrovská chyba. Prečo bez váhania siahnuť po pomoci svadobnej agentúry a ako vám pomôže so svadobnými prípravami a priebehom svadby?

Cennosti

Kvalitná svadobná agentúra spolupracuje výhradne s kvalitnými a najmä overenými dodávateľmi od DJ-a cez profesionálneho fotografa až po prenajímateľov priestorov či svadobných vozidiel. Po registrácii tak budete mať možnosť vybrať si svojich svadobných dodávateľov a priamo ich kontaktovať.

Niektoré svadobné agentúry ponúkajú registrovaným nevestám rôzne zľavy!

Jedinečnosť

Svadobná agentúra disponuje množstvom profesionálov, ktorí vašu, inak obyčajnú svadbu, premenia na veľkolepý zážitok šitý na mieru. Je preto veľmi nepravdepodobné, aby svadobná agentúra nedokázala naplniť očakávania ani tým najnáročnejším klientom.

Tím svadobnej agentúry teda tvorí skupina kreatívcov, ktorí vďaka bohatým skúsenostiam dokážu aj na vašej svadbe hotové zázraky!

Zahoďte stres!

Fakt, že tie najväčšie starosti spojené s veľkoleposťou vašej svadby a jej dokonalým programom vám ušetria profíci zo svadobnej agentúry, vyvoláva nesmiernu psychickú úľavu. 

Pozor! Svadobná agentúra neslúži len na plánovanie a organizáciu vašej svadby, ale aj na riešenie akýchkoľvek problémov či nezhôd. Azda najväčší stres vám ušetrí práve to, že vás čaká len relax a užívanie si vášho S dňa!

Online pre časovo vyťažených

Na Bridee.sk máte všetko “pod jednou strechou”! Nech už potrebujete finančný svadobný plán, rezerváciu nádherných miest či cenné informácie a kontakty, u nás nájdete všetko, ba ešte viac. V neposlednom rade u nás zároveň disponujete vlastnou stránkou, kde si nevesta môže ľubovoľne prispôsobiť vizuál svojej stránky podľa svojich predstáv.

Hladký priebeh

Dokonalý svadobný plánovač dokáže naplánovať vašu svadbu minútu po minúte! Vďaka tomu je takmer nemožné naraziť na akékoľvek nepríjemnosti či iné trápne momenty. 

Plánovanie svadby online vám zabezpečí plynulý priebeh svadby a jej originalitu.

Pre ešte viac zábavy a dokonalej organizácie svadby rozhodne siahnite po starejším, na ktorého profesionálne služby budete spomínať ešte veľmi dlho.

Online Plánovač Bridee:

  • vlastnú svadobnú webstránku zadarmo
  • plánovanie rozpočtu
  • online zoznam hostí a online pozvánky
  • zoznam úloh
  • harmonogram dňa 

Vďaka personalizovanému vyhľadávaniu si dokážete rýchlo a jednoducho nájsť svojich svadobných dodávateľov presne podľa termínu a miesta vašej svadby a ako registrovaná nevesta na Bridee.sk ich môžete osloviť prostredníctvom chatu, kde vaša komunikácia zostane prehľadne archivovaná pre jednoduchšiu komunikáciu s dodávateľmi. Naviac si s nimi môžete na diaľku uzatvoriť zmluvu o spolupráci.

 

Svadobné agentúry nájdete aj u nás:

https://bridee.sk/dodavatelia?types%5B%5D=44&date=&place=

https://bridee.sk/dodavatelia?types%5B%5D=58&date=&place=

 

Zdroj fotiek: depositphotos.com 

Neváhajte a zaregistrujte sa na našom portáli.

Registrovať sa
Kategórie:

Tipy a rady, Svadobná agentúra

Prečítajte si podobné články

Tipy a rady
Čo všetko treba vybaviť po svadbe?

Máte svadobný deň za sebou, opadol z vás všetok stres a napätie, môžete sa už len tešiť na spoločne strávené chvíle. Pred svadbou bolo veľa vecí, ktoré ste...

Prejsť na článok
Tipy a rady, Oznámenia a tlačoviny
Originálne tipy na svadobné oznámenia

 Stanovili ste si už dátum svadby? Čaká na vás ďalší krok - oznámiť túto veselú novinku hosťom! Môžete si zvoliť klasickú cestu osobného oznámenia, alebo staviť na kreativitu...

Prejsť na článok
Tipy a rady
Na čo myslieť pri plánovaní svadby

Koordinované plánovanie je nevyhnutné, aby všetko prebehlo vo váš veľký deň hladko. Rozložiť si ho podľa časových úsekov vám pomôže nestratiť sa v množstve úloh, ktoré na vás čakajú....

Prejsť na článok