Svadba a predovšetkým svadobná hostina sa spravidla nesie v duchu zábavy. Niekedy však nie je na škodu zábave trošku pomôcť a nakopnúť ju tým správnym smerom. Ako sa teda postarať o dokonalú zábavu na svadbe?

Nevesta a družičky na skákacom hrade

Sťahovanie podväzku

Ide o zábavu pre odvážnych, keďže sa nesie v duchu erotiky. Ženích má za úlohu zubami (bez akejkoľvek pomoci rúk) stiahnuť neveste podväzok. Aby to nebolo také jednoduché, podväzok má byť sťahovaný cez obuté topánky. Tento úkon je po celý čas komentovaný starejším.

Úspešne stiahnutý podväzok ženích hádže medzi slobodných mužov v miestnosti (ide o obdobu kytice, ktorú do davu hádže nevesta).

Krčenie obrúska

Opäť hra s nádychom erotiky, ktorá rozhodne nie je vhodná pre žiarlivých. Jej princíp spočíva v obrúsku voľne položenom na pánskych stehnách, ktorý musí nevesta čo možno najviac pokrčiť - svojou zadnou časťou tela, teda jej ladnými pohybmi.

Táto hra zároveň slúži ako dokonalá predohra, ak túžite po nezabudnuteľnej svadobnej noci!

Zábava pre ženícha

Alkoholické hry

Dokonalá forma zábavy, ktorá si vyžaduje svojho moderátora v podobe DJ-a či starejšieho. Ten vyzýva hostí k prípitku, pričom vždy mení kritériá - napríklad v jednom kole si pripijú hostia s rovnakým mesiacom či rokom narodenia, v tom druhom zase len tí, ktorí sú narodení v rovnakom znamení alebo tí, ktorých meno začína na rovnaké písmeno.

Všetci z pripíjajúcich si navzájom štrngnú, čo je opäť dokonalá forma zábavy, ktorá druhých nielen pobaví, ale aj zoznámi!

Tanec podľa dĺžky manželstva

Dokonalá forma zábavy na svadbu, keďže tá je práve o láske. Zapojte do oslavy lásky aj ostatných hostí, a to podľa dĺžky ich manželstiev. Začína sa od najkratšie (menej ako 5 rokov) až po najdlhšie trvajúce manželstvo, ktoré sa zároveň stáva víťazom tanečného parketu!

Novomanželia sa zabávajú

Tanec a sed

Tento spôsob zábavy poznáte možno ešte zo školských čias. Dobrovoľníci tancujú ľubovoľne v kruhu do rytmu hudby, pričom pre každého okrem jedného je vyhradená stolička. Tá slúži na to, aby si svadobčania posadali v momente, akonáhle prestane hudba hrať. Nešťastník, ktorému sa neujde stolička, vypadáva z hry.

Metlový tanec

Azda najznámejšia tanečná hra na svadbách vôbec. Princíp tejto zábavy tkvie v spôsobe tanca jedného z družbov, a to konkrétne s metlou namiesto partnerky. Akonáhle hudba prestane hrať, tanečníci si partnerky vymenia, posledný končí opäť s metlou. Metlový tanec zároveň zbližuje hostí medzi sebou, čo rozhodne stojí za to!

Na metlovom tanci sa budete určite zabávať aj v budúcnosti pri pohľade na komické zábery na svadobných fotografiách.

 

 

Zdroj fotiek: pinterest.com, depositphotos.com

Neváhajte a zaregistrujte sa na našom portáli.

Registrovať sa
Kategórie:

Tipy a rady

Prečítajte si podobné články

Tipy a rady
Čo všetko treba vybaviť po svadbe?

Máte svadobný deň za sebou, opadol z vás všetok stres a napätie, môžete sa už len tešiť na spoločne strávené chvíle. Pred svadbou bolo veľa vecí, ktoré ste...

Prejsť na článok
Tipy a rady, Oznámenia a tlačoviny
Originálne tipy na svadobné oznámenia

 Stanovili ste si už dátum svadby? Čaká na vás ďalší krok - oznámiť túto veselú novinku hosťom! Môžete si zvoliť klasickú cestu osobného oznámenia, alebo staviť na kreativitu...

Prejsť na článok
Tipy a rady
Na čo myslieť pri plánovaní svadby

Koordinované plánovanie je nevyhnutné, aby všetko prebehlo vo váš veľký deň hladko. Rozložiť si ho podľa časových úsekov vám pomôže nestratiť sa v množstve úloh, ktoré na vás čakajú....

Prejsť na článok