Aj keď sa minulý rok niesol prevažne v znamení handmade výzdoby či návratu minimalistického štýlu, tento rok sú trendy o niečo výstrednejšie kúsky. Na svoje si rozhodne príde ako manželský pár preferujúci eleganciu, tak aj možno staršie ročníky, ktoré milujú štýl rokov osemdesiatych!

Balóny na svadbe

Luxusná jemnosť

Ak túžite po elegantnej, no zároveň modernej jemnosti, stavte na perly! Využijete ich od dekorácie odevov cez šperky z perál až po samotnú výzdobu svadobnej haly. Podľa starých povier, perly na svadbe dokonca zaisťujú blažené manželstvo.

V roku 2024 určite stavte aj na štíhle, čo možno najvyššie sviečky v jemných, priam až pastelových odtieňoch! Ide totiž o vôbec najväčší svadobný trend roka 2024, čo sa svadobnej výzdoby týka.

Neóny z 80. rokov

Pastelové farby nahrádzajú živé, žiarivé a 3D neónové farby, ktoré sú na svadbe v roku 2024 naozaj žiadané! Avšak, všetkého veľa škodí, preto je neónové svetlá ideálne použiť len v rámci zaujímavých nápisov či ako decentné osvetlenie stolov.

Neónové svetlá sa hodia napríklad aj na osvetlenie tanečného parketu, a to predovšetkým po jeho obvode. Taktiež ich nezabudnite využiť v prípade fotobúdky, kde na vašich svadobných fotografiách vytvoria žiarivý efekt, ktorý si zamilujete!

Neónová svadba

Elegancia farieb

Aj keď sa minulé roky niesli najmä v jemných, pastelových farbách, rok 2024 praje odvážnym párom! Vôbec sa preto nemusíte báť siahnuť po žiarivých farbách, ktoré spestria vašu svadbu. Najvhodnejšie farby roka 2024 sú fialová, pomarančová, zelená či kráľovská modrá.

Šampanské ako dekorácia plná zábavy

Skladanie veže patrí medzi najzábavnejšie svadobné hry 2024! Princípom tejto elegantnej hry plnej zábavy je využitie pohárov so šampanským ešte pred samotným prípitkom (počas príprav). Tie sa na seba naukladajú tak, aby držali stabilitu, zároveň však dodajú vašej svadbe nový rozmer. Na tento typ dekorácie vaši hostia tak ľahko nezabudnú!

Veža z pohárov na svadbe

Pozdvihnite svoju svadbu…

…až k stropu - a vyzdobte ho bez ohľadu na miesto konania svadby! Vrelo odporúčame baldachýnový štýl obohatený o tlmené LED svetielka, jemné kvety či balóny. Tlmené svetlo však dokonale vynikne nielen z pohľadu atmosféry, ale aj samotných fotografií - intimita na svadbe je v roku 2024 rozhodne na mieste!

Čo všetko ozdobiť na svadbe a čím?

V kostole

  • vchod - práve ten musí najviac zaujať, preto na jeho výzdobu voľte najmä pestrofarebné kvety alebo stuhy (najlepšie saténové);

  • ulička - podlahu v uličke môžete zasypať lupeňmi ruží či prestrieť červeným kobercom;

  • lavice - nezabudnite ich ozdobiť jemnými kvetmi v kombinácii s perlami!

Ak plánujete civilný sobáš, informujte sa ohľadom výzdoby vopred. Určite vám ochotne poradia, zároveň vyhradia miesta, kde bude možné vašu svadobnú výzdobu aplikovať.

Na svadobnej hostine

  • vstupné dvere - girlanda z balónov, kvetov či stužiek nadchne každého, kto týmto vchodom prejde. Nezabúdajte najmä na dokonalú súhru a kombináciu farieb a odtieňov;

  • svadobná sála - odborníci odporúčajú investovať najväčšiu časť rozpočtu práve do dekorácie svadobnej sály! Patrí sem všetko, čo na svadbe plnej zábavy nesmie chýbať - detský kútik, torta, fotobúdka…;

  • stoly - sviečky, luxusné prestieranie či čerstvé kvety - to všetko patrí na dokonale ozdobený svadobný stôl;

  • tanečný parket - ten je najmenej náročný, preto postačí osvetlenie, ktoré by malo byť príjemné nielen pri tanci, ale aj pre fotografovanie.

 

 

Zdroj fotiek: pinterest.com, depositphotos.com

Neváhajte a zaregistrujte sa na našom portáli.

Registrovať sa
Kategórie:

Výzdoba a dekorácie

Prečítajte si podobné články

Nové trendy, Výzdoba a dekorácie
Svadobné trendy dekorácií a výzdoby pre rok 2023

Organizácia svadby zahŕňa aj zistenie si najnovších trendov, ktoré z nej urobia vkusnú ceremóniu, kde sa všetci budú cítiť príjemne. V tomto blogu vám preto prinášame najhorúcejšie svadobné...

Prejsť na článok
Tipy a rady, Výzdoba a dekorácie
Symbolika farieb na svadbe

Výber farieb na vašu svadbu by ste rozhodne nemali nechať na náhodu. S každou farbou je totiž spojený iný význam, z dôvodu ktorého sa na svadbu hodí len...

Prejsť na článok